Sakta men säkert.

Idag var 3:e skoldagen och det går väldigt lugnt framåt. Denna veckan har det handlat om potatis och allt vad det innebär och nästa vecka blir det rotfrukter.
 Vi pratade även om att söka praktikplats, så direkt efter vi slutat gick jag till Restaurang Sand (en fin restaurang som ligger nära vattnet) och frågade om jag kunde vara där, det fick jag och blev väldigt glad. Så där börjar jag min praktik nästa torsdag klockan 8.  
  Sedan skulle jag handla och påvägen till ica såg jag en butik som såg ut att sälja handukar, så jag gick in. Där satt 2 kvinnor som väntade på mig och reste sig när jag närmade mig. Dom hade handukar och den billigaste var en för 175 kr. Kände mig mer eller mindre tvungen att köpa den för vill inte använda mig av en tshirt längre och heller inte vänta till lördag då familjen kommer. Så det fick bli den och nu torkar jag mig med lyx. 

 Denna gör mig glad.

 

Första dagen..

Det känns bra och verkar vara ett bra upplägg på terminen.  Jag kommer läsa teori 3 dagar och ha praktiskt arbete 2 dagar. Torsdagar kommer vara ute i en restaurang och fredagar i kök med lärarna. Fick kockkläderna idag också och dom har jag på mig nu. Dom är sköna och med mössan ser jag ut som aladin. Imorgon ska vi på studiebesök till en potatisbonde lite utanför båstad, kan bli kul. Nu har jag lite papper och läsa igenom, sen blir det vila middag.

Shoo!






Villa Henrietta

Jaa nu sitter jag här i mitt nya rum på morronkvisten och kollar ut på den irriterannde snön. Det är här jag ska bo ett tag framåt.
 Inatt var väldigt kallt, var tvungen och sova med kläderna på. Kändes nästan som jag låg utomhus. Måste fixa ett element som fungerar för det jag har är ljummet. Värden sa att hon skulle ordna fram ett element så får höra med henne igen.
 På måndag börjar skolan och det ser jag fram imot.
 Idag ska jag packa upp mina kläder sen ge mig ut i båstad en runda.

 Ciao

Flytten närmar sig.

Nu sitter jag och väntar på att det ska bli lördag så jag kan åka. Idag var jag i Kstad och handlade lite prylar som kan vara nödvändiga inför skolstarten. Imorn ska jag bjuda över lite grabbar och bjuda på lite mat, blir lite dricka "på de". Har inte börjat packa heller så det ska jag göra imorn.

Bye!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0